Praktijkinformatie

Verhindering / afmelden

Indien je verhinderd bent om op een afspraak te komen, dan moet je dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan de logopedist laten weten om kosten te vermijden.

Voor een afspraak op maandag zeg je op tijd af als je uiterlijk op vrijdag vóór 17.00 uur afmeldt. Dan hebben wij nog de mogelijkheid om iemand anders op jouw tijd in te plannen. Als je later afmeldt of niet op de afspraak verschijnt, wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht. De kosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekering.

Behandelovereenkomst / algemene voorwaarden

Op verzoek van je zorgverzekeraar wordt een behandelovereenkomst afgesloten. Hierin staan de afspraken die gemaakt zijn over de behandeling en wijze van vergoeding. 

Behandel- en oefenafspraken

De behandeling vindt plaats op verwijzing van de huisarts, specialist, tandarts of orthodontist. De logopedist zorgt voor de informatieoverdracht aan de verwijzer en eventuele derden. Voor een succesvol verloop van de behandeling is het noodzakelijk dat thuis regelmatig wordt geoefend en dat gegeven adviezen in de praktijk worden gebracht. Na verloop van tijd zal de behandeling geëvalueerd worden en besloten worden tot voortzetting dan wel afronding van de behandeling. Gedurende de behandeling zal voortdurend sprake zijn van overleg. 

Betalingsafspraken

De declaratie van de behandeling wordt bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht.

Bereikbaarheid

Voor het maken en afzeggen van afspraken kan je bij voorkeur mailen naar info@pluslogopedie.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het algemeen telefoonnummer: 073-5512613. Je kunt een bericht achterlaten. 

Privacy

 Wij hanteren het privacyreglement van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)

Wij zijn ook te vinden op www.logopedist-info.nl

Klachten

Wij hopen van harte dat onze behandeling aan jouw wensen voldoet. Toch kan er soms iets mis gaan. Dan horen we dat graag van je. En ben je niet tevreden? Dan praten we er samen over en komen we tot een oplossing. We willen graag dat je tevreden bent.